Wij hebben een speciale actie voor u!

Onbeperkt dineren vanaf   € 25.00 p.p.vanaf 4 personen

(vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte, vlees en wild)

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Si-Chuan in de rubriek Over de Tong van
Uit & Thuis in de Gelderlander.

Met een score van 7.6 hebben wij een prachtige recensie gekregen in deze rubriek.
Dit met de kop van het artikel:

China zonder pangang

Voor babi pangang of tjap tjoy moet je niet bij Si-Chuan in Velp zijn. Wel voor traditionele gerechten, afkomstig uit de geboorte streek van chef-kok Ping Cao.

Over de tongMet deze kop heeft de recensent geciteerd uit een artikel op onze website genaamd : "Het keukenorkest” en dit is ook de hele filosofie van onze zaak.
Authentieke Chinese gerechten uit de provincie Sichuan. Met gerechten die stuk voor stuk kruidig en vol van smaken zijn. Gember, chilipepers, szechuanpeper en knoflook komen in volle glorie voorbij en maken de gerechten alles behalve flauw.

Si-Chuan lijkt qua uiterlijk op een standaard Chinees restaurant, maar dat is het niet. De kok staat, zoals op de gevel staat geschreven, authentiek Chinees te koken met super verse ingrediënten. Rijd de wok restaurants voorbij, eet eens geen babi pangang en ga hierheen. Als je van Aziatisch eten houdt, kun je de kok gerust de vrije hand geven en je laten verrassen door de specialiteiten van haar hand.
Als dus de recensent van de Gelderlander in de rubriek Uit & Thuis.

 

Bezoekers op de site

Vandaag 78

Gisteren 70

Deze week 263

Deze maand 1445

Totaal 49658

Currently are 31 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Verhalen van Jade


Het feest gaat niet door

Dennis speelt tennis

Het eerste verjaardagsfeest

Het keuken orkest

Nieuwe artikelen

Het jaar van de Haan

 Zout in China

Si-Chuan in het nieuws

Ping Cao in Munchis
Deze Chinese vrouw maakt korte metten met
bazige koks en oubollige afhaalchinees

Si-Chuan in Over de Tong

 Chinese Kok?
Dat was het laatste dat ik wilde worden.