Beste gasten

Wij hebben ons menu geheel vernieuwd.

Nu ook met speciale vegetarische gerechten. 

Eet smakelijk 美味的食物

Jade Cao

 Wij hebben een speciale actie voor u!

Onbeperkt dineren vanaf   € 25.00 p.p.vanaf 4 personen

(vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte, vlees en wild)

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6


Teken van de haanHet jaar van de Haan

Het jaar 2017 is als het jaar van de Haan uitgerekend. Wat weten we over de Haan? In zijn geheel niet onbelangrijk. Chinezen zien de Haan als diepe denkers. Ze zijn direct, begaafd en bekwaam. Zij worden het best beschreven als zonderling met vreemde ideeën. Soms uitmuntende ideeën. Uiterlijk zijn het schitterende figuren die graag in de schijnwerpers willen staan. Zij zijn scherpzinnig, georganiseerd, gedetailleerd en uiterst nauwgezet en kunnen problemen op geheel eigenzinnige wijze beschrijven. Ze stellen hun ambities hoog en die zullen zij dan ook waar maken.
Ze hebben veel doorzettingsvermogen en zullen actie ondernemen indien nodig. Commentaar zonder zelf iets te doen, ‘zoals de beste stuurlui aan de wal’ hebben ze niets mee. Maar zij kunnen ook verwaand, bazig en bot zijn. Zij geven niet veel om subtiliteit en als zij gezag hebben in hun omgeving, zullen zij tirannieke kwaliteiten tentoonstellen. Hanen kunnen zich moeilijk ontspannen en zijn altijd bezig met lastige kwesties. Of het oplossen daarvan. Ze zijn goed in leiderschap en schuwen publiciteit zeker niet.

rode haan
Mensen die geboren zijn in het Jaar van de Haan zullen het dan ook als politicus, publicist, restaurant eigenaar, kunstenaar, acteur, muzikant, danser, financieel adviseur, bankbeheerder, accountant, tandarts, kapper, journalist, schrijver, soldaat of wereldreiziger goed doen. Hanen zijn zeer gemotiveerde en hardwerkende mensen en zullen waarschijnlijk een succesvolle carrière hebben. Ook staan woorden zoals als grootmoedig, innovatief en flexibel in deze dierenriem. Bent u in het jaar van de Haan geboren dan klikt u goed met een Os. Zowel de Os als de Haan zijn harde werkers. Door hun passie ontstaat er vaak een liefdevolle, erotische of ambitieuze verbintenis. Op de werkvloer en in het ambacht is de samenwerking met een slang de juiste match. Een foute combinatie is die met het konijn. Het konijn kan het snelle, fiere karakter van de Haan niet bijbenen en zal afhaken.
Beroemde Hanen zijn o.a Benjamin Franklin, Caroline Kennedy, Groucho Marx, Yoko Ono, Jennifer Lopez, Steve Martin and Serena Williams.

Bezoekers op de site

Vandaag 30

Gisteren 64

Deze week 426

Deze maand 1000

Totaal 53653

Currently are 53 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Verhalen van Jade


Het feest gaat niet door

Dennis speelt tennis

Het eerste verjaardagsfeest

Het keuken orkest

Nieuwe artikelen

Het jaar van de Haan

 Zout in China

Si-Chuan in het nieuws

Ping Cao in Munchis
Deze Chinese vrouw maakt korte metten met
bazige koks en oubollige afhaalchinees

Si-Chuan in Over de Tong

 Chinese Kok?
Dat was het laatste dat ik wilde worden.