1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Vis-, Schaal- & Schelpdierengerechten.

Heilbotfilet
Een delicatesse voor de visliefhebber, heerlijk gestoomde heilbotfilet met een milde kruidensaus, vergezeld van verse seizoensgroenten
 € 19.90
Zeebaars
Een heel zeebaars die wordt gestoomd met verse Chinese seizoen groenten

 € 19.90
 Zalmfilet
Gestoomde zalmfilet, met mild Kruidensaus en Chinese seizoen groenten
 € 18.80
Zeebaars
Gefrituurde krokantezeebaars met subtiele samenstelling van Siochuan kruiden, een heerlijke traditionele vissaus uit Sichuan

 € 22.80
 Garnalen
Een verfrissend garnalengerecht, bereid met milde kruidensaus uit Sichuan

 € 21.60
 Garnalen
Een krachtig gekruid gepelde Chinese garnalengerecht, bereid met Sichuan peper, verse knoflook en verse groenten
€ 21.60 
Garnalen
Gegrilde grote garnalen met schil, bereid met verse knoflook, pittige kruiden en Sichuan peper.
 € 23.80
 Pangafilet
Pangafilet bereid met verse knoflook, pittige kruiden en gepekelde Chinese groenten
 € 18.80
Tarbot
Gestoomde verse Tarbot, een delicatesse voor de visliefhebbers, bereid met verse gember, lente-uitjes, vergezeld met Chinese seizoengroenten
 € 26.80
Zeetong
In boter gebakken verse zeetong, geserveerd met een milde kruidensaus van de chef-kok en seizoengroenten
 € 26.90
 Garnalen en visfilet
Een mild smaakvolle seafood gerecht, bereid met verse seizoengroenten
 € 21.80
 Krab
Een delicatesse voor schaal- en schelpdieren liefhebbers. Bereid met verse gember, verse knoflook en lichte pittige Sichuan kruiderij

 € 26.80

Bezoekers op de site

Vandaag 78

Gisteren 70

Deze week 263

Deze maand 1445

Totaal 49658

Currently are 15 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Verhalen van Jade


Het feest gaat niet door

Dennis speelt tennis

Het eerste verjaardagsfeest

Het keuken orkest

Nieuwe artikelen

Het jaar van de Haan

 Zout in China

Si-Chuan in het nieuws

Ping Cao in Munchis
Deze Chinese vrouw maakt korte metten met
bazige koks en oubollige afhaalchinees

Si-Chuan in Over de Tong

 Chinese Kok?
Dat was het laatste dat ik wilde worden.